MonChou rolletjes

28-10-2020

10 minuten + 1 uur opstijven

MonChou hapjes doen het altijd goed op feestjes en verjaardagen. Deze MonChou rolletjes mogen eigenlijk niet ontbreken op je hapjesschaal. En het fijne is dat je ze gerust een dag van te voren kunt maken. In plaats van MonChou kun je natuurlijk ook een andere roomkaas gebruiken.

Ingrediënten:

  • 200 gram MonChou 
  • 1 kleine rode ui
  • Ongeveer 4 (vierkante) plakken gerookte ham
  • 1 tl ketjap manis
  • Peper

Bereidingswijze:

1. Snijd de ui zo fijn mogelijk.

2. Voeg de ui samen met de ketjap bij de roomkaas. Breng op smaak met de peper. Meng het geheel goed met een vork.

3. Verdeel de roomkaas over de plakjes ham en rol ze op. Dek ze af met verhoudfolie en laat ze minimaal een uur opstijven in de koelkast.

4. Snijd de rollen in 4 of 5 gelijke stukken,

Eet smakelijk!